Våra tjänster

Om oss

Sedan 2005 har vi arbetat med att customisera egendom. Vi står idag med flera avdelningar & verkstäder där våra team sätter personliga präglar på allt från fordon till hem, med kunder från hela Skandinavien. 

Renovera

köket

Funderar Ni på att lackera om Era gamla köksluckor?

Att lackera om gamla köksluckor är ett bra alternativ om Ni tröttnat på utseendet eller om de behöver fräschas upp eller renoveras. Ni sparar mycket pengar & framförallt tid på att behålla de stommar som redan finns. Kvaliteten som blir är oftast bättre än från fabrik, & för att uppnå detta använder vi oss av en stryktålig lack som är framtagen just för möbler.

Har Ni kanske beställt ett helt nytt kök där den önskade kulören inte fanns i sortimentet? Hos oss kan Ni välja mellan 1000-tals kulörer & glanstal. Här kan Ni verkligen sätta Er personliga prägel och skapa Ert drömkök.

Vi har även en designavdelning där vi kan bistå med råd kring färgsättningar för Ert hem.


Funderar Ni på att lackera om Era gamla möbler?

Att lackera om gamla möblemang är idag en stor trend över hela världen & kan i många fall även betraktas som en investering.

Eller kanske har Ni någon möbel som har ett sentimentalt personligt värde? 

Utöver detta så sparar det väldigt mycket på miljön att återvinna begagnat möblemang.

Precis som vid kökslackering, så kan Ni välja mellan 1000-tals kulörer & glanstal. 


Renovera

möblerna

Foliera

hem & butik

Möbelfoliering - det senaste inom design.

Som det första företaget i Sverige kan vi erbjuda en het nytrend - möbelfoliering. Här kan Du ta din drömdesign till en helt annan nivå & drapera möblemanget i 100-tals mönster.

Vad sägs om borstat stål, pearleffekt eller betong- mönster? Eller varför inte en digitalprintad folie där du matchar kulören och trästrukturen mot Ditt vardagsrumsgolv? Möjligheterna är bokstavligen oändliga.


Utöver att vi tillhandahåller tjänsten att utföra folieringsarbetet åt Er, så finns alternativet för Er själva att montera folien. Vi saluför kompletta paket med material, verktyg, inklusive grundinstruktioner & monteringsanvisningar.

BILDGALLERI

VILL DU ARBETA MED OSS?

Vi söker ständigt ambassadörer, franchisetagare & samarbetspartners.

Kontakta oss idag för vidare information.